Get Adobe Flash player

Despre mine

Dintotdeauna mi-au plăcut bijuteriile… Dintotdeauna mi-a plăcut să îmbin culori, texturi, forme… Dintotdeauna m-a supărat faptul că nu aveam de unde să aleg bijuterii moderne, vesele, unice… Și așa a început totul!

Într-o bună zi am hotărât că a venit momentul unei schimbări, așa că am luat câteva din colierele pe care le aveam, le-am desfăcut, rearanjat, recombinat și așa m-am ales cu seturi noi, unice!

A venit apoi momentul când asta nu a mai fost suficient și am început să cumpăr tot felul de alte accesorii, mărgelute, perle și pietre semipretioase pe care le-am intercalat în șiragurile pe care le aveam. Mi se părea că sunt cele mai frumoase mărgele din câte există!!! Și pasiunea a crescut și bucuria de a creea s-a mărit și nu m-am mai oprit! Am început să învăt tot mai multe, am căutat informati și tutoriale despre cum să folosești clești și sârmă argintată, crimpuri și terminatii de șiraguri și multe, multe altele.

Totul a culminat însă când am descoperit lutul ( cleiul ) polimeric sau Fimo – un material asemănător plastelinei – care mi-a cucerit total inima! Bucuria de a modela, de a îmbina culorile și de a da viată diverselor forme nu este egalată pentru mine de nici o altă ramură a handmade-ului!

Pe parcursul ultimilor 5 ani am învătat diverse tehnici, am exersat tot felul de metode, am modelat sute și sute de sfere, cuburi, flori și tot felul de forme neregulate și m-am străduit să îmbin în creatiile mele culorile, bucuria și fericirea care mă înconjoară atunci când lucrez. :)

Comments

Lasă-mi un comentariu!

Categorii Articole
Calendar
June 2022
M T W T F S S
« Jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Norulet tag-uri